25 Травня 2023

Привітання Рівненській АЕС з 50-річним ювілеєм!

Українське ядерне товариство вітає Рівненську атомну електростанцію з 50-річним ювілеєм!

Це неймовірна віха в історії української ядерної енергетики, яка відзначає самовіддану працю кількох поколінь атомників, інженерів, енергетиків, будівельників та фахівців інших напрямів, які працювали над створенням однієї зі найпотужніших електростанцій України та щодня забезпечують її надійну роботу.

Важко переоцінити роль Рівненської АЕС для енергетичного сектору України. За півстоліття свого існування Рівненська АЕС стала справжнім символом безпеки, надійності та стабільності. Досягнення рівненських атомників щодо безпечної експлуатації енергоблоків, ядерної та радіаційної безпеки протягом десятиліть дозволяють виробляти чисту енергію для України, забезпечуючи стабільність електропостачання, сприяючи економічному зростанню та розвитку держави.

Рівненську АЕС завжди асоціюють із інноваційністю та безперервним активним пошуком шляхів вдосконалення технологій та виробничих процесів. Кожен етап розвитку підприємства це також новий поштовх до реалізації перспективних інженерно-технічних рішень, які сприяють підвищенню безпеки, ефективності та сталому розвитку усієї атомної енергетики України.

У цей святковий момент хочемо також висловити найщирішу подяку за нашу багаторічну співпрацю та вашу підтримку Українського ядерного товариства. Багато фахівців Рівненської АЕС, у тому числі й керівники підприємства, долучаються до розвитку громадської організації атомників, активно підтримують та беруть участь у реалізації наших спільних проєктів та ініціатив, спрямованих на забезпечення безпеки ядерної енергетики, розбудову та збереження потенціалу цієї галузі.

Колеги, від щирого серця бажаємо подальших досягнень і перемог у вашій надважливій роботі. Впевнені, що Рівненська атомна електростанція завжди буде незмінним символом надійності та ефективності ядерної енергетики в України, бездоганної технічної дисципліни, професіоналізму та компетентності персоналу, які широко відомі не лише в Україні, а й у світі.

Великих успіхів вам!