18 Липня 2022

Відкрито реєстрацію на участь у щорічній науковій конференції «Перспективи впровадження інновацій у атомну енергетику»

Завдання конференції – презентація напрацювань науковців з України та закордону з питань розвитку нових реакторних технологій та будівництва АЕС, розробок у сфері підвищення безпеки та фізичного захисту АЕС, зокрема в умовах військової агресії рф, а також обговорення інноваційних ядерних технологій та перспектив їх впровадження.

Участь у конференції візьмуть представники ДП “НАЕК “Енергоатом”, Інституту ядерних досліджень НАН України, Інституту проблем безпеки атомних електростанцій НАН України, Національного наукового центру “Харківський фізико-технічний інститут”, Інституту технічної теплофізики НАНУ, Інституту електродинаміки НАНУ, Державного науково-технічного центру з ядерної та радіаційної безпеки, галузевих вищих навчальних закладів, провідних підприємств ядерної галузі, що займаються науковими розробками.

Організатори конференції – Українське ядерне товариство та Рада молодих вчених при Відділенні фізико-технічних проблем енергетики НАН України.

Захід відбудеться за сприяння компаній “Енергобезпека Груп” (Energy Safety Group) та “Сістем Графіт Компані”.

Інформаційні партнери заходу – Телеканал ПравдаТУТ, Громадське радіо, лекторій Наукові зустрічі / Scientific meetings / Scientia Conventibus, журнал “Енерготехнології та ресурсозбереження”, газета “Світ”.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/E4Nexci5rkERgDy19

Після проведення конференції в електронному вигляді будуть опубліковані основні тези конференції. Правила оформлення тез та зразок у прикріплених файлах за посиланнями:

Правила оформлення тез.

Зразок оформлення тез.