5 Січня 2021

Запрошуємо до участі в INUDECO 2021

Запрошуємо Вас взяти участь у VI Міжнародній конференції «Проблеми зняття з експлуатації об’єктів ядерної енергетики та відновлення навколишнього середовища» INUDECO 2021, що відбудеться 27 – 29 квітня 2021 року у Славутичі (Україна, Київська область) в рамках заходів до 35-х роковин аварії на Чорнобильській АЕС.

У зв’язку із ситуацією, що складається через епідемію Covid-19 INUDECO 2021 буде проходити в форматі офлайн та онлайн спілкування, коли ви самостійно вирішуєте як саме ваше здоров’я буде в максимальній безпеці.

4-й хакатон «Місто нових ідей» буде проходити в місті Славутичі в режимі офлайн. Всі інші секції відбудуться в режимі офлайн/онлайн протягом трьох днів за програмою, що буде надіслана зареєстрованим учасникам не пізніше 23 квітня 2021 р.

Конференція проходить у місті Славутичі (Україна) з 2016 року в рамках заходів до роковин аварії на Чорнобильській АЕС. За цей час більше 500 науковців та практиків з Данії, Білорусі, Німеччини, Польщі, Російської Федерації, Іспанії, Норвегії, Сполучених Штатів Америки, України, Франції, Чехії, Японії взяли участь у конференції, що проходить та організована у наймолодшому українському місті Славутичі.

Організатори конференції: виконавчий комітет Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області, Комунальне підприємство «Агентство регіонального розвитку» Вишгородського району Славутицької міської ради Київської області; Державне агентство України з управління зоною відчуження, Державне спеціалізоване підприємство «Чорнобильська АЕС»; Інститут проблем безпеки атомних електростанцій Національної академії наук України; Славутицька філія Національного технічного університету України «КПІ імені Ігоря Сікорського».

В контексті техногенних катастроф у Чорнобилі (1986 р., Україна) та Фукусімі (2011 р., Японія), пандемії COVID-19 на новий рівень виходять і нові виклики, зокрема реінтеграція територій, соціальна адаптація людей та спадщина, яку ми залишаємо майбутнім поколінням.

Учасникам конференції – представникам державного та приватного секторів, неурядових та наукових організацій – буде надано можливість взяти участь у відкритих дискусіях з тем:

  • Чорнобильська АЕС та Об’єкт «Укриття» – 27 квітня 2021 року
  • Атомна енергетика та нова генерація – 28 квітня 2021 року
  • Від катастрофи до нового життя – 29 квітня 2021 року
  • Хакатон «Місто нових ідей» – 27 – 29 квітня 2021 року

Всі секційні засідання конференції відбудуться в режимі офлайн/онлайн протягом трьох днів 27-29 квітня 2021 року за програмою, яку отримають всі зареєстровані учасники. Оргкомітет планує організувати технічний тур на Чорнобильську АЕС.

Офіційні мови конференції: українська, англійська. Організаційний внесок за очну участь у конференції складає 400 грн з однієї особи, за розміщення стендової доповіді або презентаційних (рекламних) матеріалів – 1500 грн з однієї установи.

Оргкомітет надає усю логістичну інформацію, організовує безкоштовний трансфер Славутич – Київ – Славутич та культурно-туристичну програму. Організатори не покривають учасникам витрати на проживання та харчування. Кількість учасників конференції є обмеженою.

Реєстрація на INUDECO 2021 https://forms.gle/mgYRorCPprBdmqF5A

Реєстрація на хакатон «Місто нових ідей» https://forms.gle/LvHm6QjrXjDqZJHLA

Тези доповідей прохання надсилати до 15 березня 2021 року на електронну адресу оргкомітету inudeco2018@gmail.com (Вимоги до тез доповідей за ПОСИЛАННЯМ)

Контактні телефони оргкомітету: +38 04579 222 50, 210 90, +38 050 353 11 35.

Будемо вдячні, якщо Ви та Ваші колеги візьмете участь у роботі конференції.

З повагою – оргкомітет INUDECO 2021