19 Лютого 2021

Вітаємо з 20-річчям ВП «Атомремонтсервіс» ДП «НАЕК «Енергоатом»!

Українське ядерне товариство висловлює найтепліші вітання від усіх членів організації Відокремленому підрозділу «Атомремонтсервіс» ДП «НАЕК «Енергоатом» з нагоди 20-річчя!

Коли йдеться про надійність атомної енергетики та стабільну роботу провідної української енергетичної компанії, беззаперечно, мова йде про і про Атомремонтсервіс – унікальне для країни підприємство, яке зосередило багаторічний декількох поколінь атомників задля створення сучасного інноваційного ремонтно-сервісного центру для атомних електростанцій та інших підприємств галузі.

Сьогодні Атомремонтсервіс є надійним фундаментом для виконання Компанією НАЕК «Енергоатом» її головної місії – стабільного та безпечного виробництва чистої електричної енергії. Взявши на себе увесь комплекс ремонтних робіт на АЕС, модернізації й реконструкції обладнання енергоблоків, за роки своєї роботи колектив АРС опанував передові інженерні розробки й технології, опрацював нові напрями діяльності, і сьогодні підприємство виконує такі надскладні роботи, як обстеження ядерного палива в рамках проекту його диверсифікації для українських АЕС.

Зовсім скоро перед підприємством постане і нова висока місія зі зміцнення енергетичної безпеки та незалежності України – забезпечення для НАЕК «Енергоатом» надійного зберігання відпрацьованого ядерного палива з трьох українських АЕС на Централізованому сховищі ВЯП.

Від імені усіх членів Українського ядерного товариства, серед яких є й багато наших колег з АРСу, від усього серця бажаємо ВП «Атомремонтсервіс» нових успіхів, процвітання та подальшої ефективної та результативної роботи. Щира подяка вам, шановні колеги, за всебічну підтримку ініціатив Українського ядерного товариства з відстоювання інтересів атомної галузі.

З Ювілеєм! Міцного здоров’я та професійних досягнень усім вам!